OM THAIMASSAGE

OM THAI MASSAGE

 

Thai Massage eller Nuad Boraen eller traditionell thailändsk massage, eller Thai Yoga Massage är en unik och kraftfull helande konst som har varit en del av traditionell thailändsk medicin i tusentals år. Thai Yoga Massage är en helt underbar upplevelse för både givare och mottagare som energiblockeringar frigörs, gränser upplöses och djup läkning sker i ett utrymme av närvaro och meditation.

På ett unikt sätt blandar thailändsk massage inslag av akupressur, yoga, zonterapi, sjukgymnastik, meditation, energi healing, kiropraktik och Ayurveda.

 

Thai Yoga Massage är en väldigt holistisk terapi, där människan ses och behandlas som en ständigt föränderlig nätverk av fysiska, mentala, emotionella och andliga aspekter som alla påverkar varandra. Dess främsta syfte är att återställa och balansera kroppens energisystem som består av en mångfald av energilinjer som går genom kroppen. Dessa energiledningar kan inte ses av de flesta människor, men det är möjligt att känna dem. De ingår i många österländska helande traditioner. I väst den kinesiska akupunkturmeridianerna är den mest kända versionen.

 

Thai Yoga Massage terapeuter arbetar på 10 huvudmeridianerna för att säkerställa optimal hälsa och välbefinnande. Dessa meridianer kallas Sip Sen på thailändska, eller de tio Sen. Thai Yoga Massage med dess fantastiska mångfald av tekniker och justeringar kan frigöra dessa blockeringar och föra kroppen tillbaka till sin naturliga balans där perfekt balans och välbefinnande är närvarande.

 

Fördelar

 

Fördelarna med Thai Yoga Massage är oräkneliga. Genom att frigöra flödet av vital energi i kroppen, kan Thai Massage förbättra hållning, andning, flexibilitet, matsmältning och cirkulation. Muskler sträcks, inre organ tonad och emotionell

och nervös spänning minskar. Ofta kan en djup känsla av frid upplevas under och efter

en behandling. Även om tyngdpunkten i praktiken av Thai Yoga Massage är oftast på

förebyggande hälsa (som alla sjukdomar yttrar först på energinivån och kan behandlas

där innan det blir fysiskt), kan det också vara till stor terapeutisk nytta för en rad

specifika problem och förutsättningar, som huvudvärk, ryggont, matsmältningsproblem,

skuldra och nacke spänningar, ledvärk, menstruationsproblem, sömnsvårigheter

och andra stressrelaterade tillstånd.

Adress: Chantasins Thai massage Västerlånggatan 5 Uddevalla | tel: 0766 311 444

 

Sidan är optimerad för Firefox och Chrome